Kvällens stora stjärna är såklart fanfavoriten Jujubee från RuPauls Dragrace som gör sitt allra första uppträdande i Sverige.
– Ryktena att hon är med i Allstars 5, plus att hon är en av mina favoriter från de tidigare säsongerna berättar Joe, som ordnar festen med Malmö Pride.

Det är tre dansgolv?
– På huvudgolvet spelar Göteborgs Bebulah Leigh som ni kan hitta på Queer i vanliga fall. Tillsammans med Viola Spiderleg, som var resident på Wonk, kommer dom att spela pop, hits och schlager.
I spegelsalen tar möter vi min kommande technoklubb X för första gången då två av X resident-djs kör: Nicolas K (Oskrivet)/Don Woezik (Substantiv/Trau-ma), och i Bistron kör nya klubben See queerly RnB och pop.

Vi hör också att du har en ny klubb på G intill Red Shoe, som vi också kommer få smakprov från under festen. Vad kan du säga om detta?
– Lokalen på sidan stod tom och efter vi la ner Wonk så tog det inte lång tid innan det började klia i fingrarna. Tillsammans med världens största bryggeri, Budweiser, kom idén att ta Berlin till Malmö och göra en underground-technoklubb, X. Den som väntar sig ett nytt Wonk kommer bli besviken, detta är något helt annat som inte finns i Malmö. Och två av X resident djs: Don Woezik och Nicolas K kommer att köra på ena golvet så det blir försmak på musiken.

Det känns som att Malmö Pride blivit starkare i år än tidigare, märker man av att Malmö har Pridefeeling?
– Definitivt. Gudrun Hauksdottir har gjort ett grymt jobb med programmet som känns genomtänkt och brett på väldigt kort tid. Hon är också den stora anledningen till att jag tackade ja till att göra avslutningsfesten som kommer bli riktigt grym. Rekordmånga förköp är redan sålda och då säljs merparten de sista två dagarna. Så köp nu!