Läs allt om festerna under Pride i QX augusti 2011 eller på QX Gaymap

Ikväll gör klubbfavoriten Club Connection comeback. Precis som tidigare är det Mirre Ejebratt som står bakom klubben, nu tillsammans med Andrea Palmblad och Janne Siponen. Alla tre har klubberfarenhet och har varit ute i gaysvängen ett bra tag. Andrea driver eget produktionsbolag och har jobbat på krogar i nästan åtta år och har till exempel synts på Kolingsborg. Janne driver egen PR-byrå och har också jobbat med olika projekt inom krogvärlden.

Eftersom många tjatat på Mirre genom åren att köra igång igen föll det sig nu naturligt att rulla igång när Janne och Andrea själva hade planer på att starta klubb. Trion säger att nya Club Connection ska vara ett komplement till klubbarna som redan finns och trots lokalbytet ska samma atmosfär som på föregångaren bevaras.

– Men Connection behöver bli större. Den gamla lokalen var för liten och vi har nu hittat en lokal med två dansgolv och två barer så att fler kan njuta av en kväll på Connection. Snyggare, fräschare, centralt men skillnaden ska inte vara för stor för då är det inte Connection, säger Mirre.

Nya adressen blir Grev Turegatan 30 och stället heter Undici, som ägs av ex-fotbollsspelaren Tomas Brolin. Två dansgolv och blandade stilar på musik och dj:s är tanken. Alla är givetvis välkomna för att festa på onsdagar på den nygamla klubben. Men under Pride har de såklart öppet hela veckan!

Gamla Connection lockade många brudar, och givetvis hoppas klubbtrion att även Grev Turegatan ska bli en festplats för många flator och deras vänner.

– Vi vill locka alla: flator, bögar, bin, transpersoner och andra. Och vi hoppas att många av de som kom till gamla Connection kommer tillbaka. Det känns fantastiskt att vara med i matchen igen!