Först och främst: Den stora nyheten är att Side Track i år öppnar upp ett utomhusområde där det är öppet varje dag till 01.
Onsdagstraditionen säger såklart Maria Pool Party  vilket är en mix mellan fejk-poolparty och konstgjord beachfest. I källaren finns en sandstrand utan hav, badleksaker, och pool. Men beachfeelingen är såklart där ändå. Här kan man dricka en “klassisk pojkhora” och byta om till badkläder! Basement Beach öppnar 18 och håller på till 01. Sen kör närliggande King Kong efterfest om man vill fortsätta natten.

Under torsdagen blir det Fittstims Lesbian Thursday. Öppet för alla lesbo-peeps och alla andra såklart! Så östrogenfyllt till max när flatorna går all in på Side Track och systerpuben Half Way Inn.

Fredag är Sneakyfriday! Om du gillar grabbar som ”går kommando” i träningsbrallor eller om du själv gillar att göra det: Detta är kvällen för dig! Så ta på dig sneakers, hoodie och brallorna som framhäver bula och kvällen är garanterat din. Som alla andra kvällar, öppet till 01.

Lördag är det back to basic och vanliga härliga Side Tack. Fortsätt att ha Parad-eufori fram till småtimmarna!