Kanske är det post-Pride depressionen eller att det var så galet mycket party under Pride som gjorde att alla kända sig lite mätta på gayfester? Skoja det skulle aldrig ske. Vi lägger det bakomflutna framför oss, som Pumba skulle sagt, vilket känns högaktuellt i samband med nypremiären för Lejonkungen, och blickar framåt mot helgens eventuella bravader! Så nu ska jag svamla och ge er det ni vill ha, helgens KLUBBGUIDE!

Fredag

Slakthusområdet lyses upp av Club Backdoor som kör klubbkonceptet ”Back to the Backdoor”, vilket betyder ”Tillbaka till Bakdörren” på svenska, men det är inte själva syftet med kvällen. Syftet är att spela alla satans hits du någonsin kan komma att tänka på. HELA kvällen. Så snarare kanske klubbkonceptet borde heta ”Tillbaka till eran med fantastisk musik som får en att dansa hela natten”. Jag kanske får ta ett snack med klubbägaren Martin Johansson snart? Men först ska jag som sagt dansa från 23-05 på Backdoor! Fri entré innan kl 01!!


Från söder till norr, vi rör oss vidare mot Bronx Sauna. Det är inte bara det geografiska som skiljer Bronx från Backdoor. Jag tror inte att det kommer var lika mycket ”hits” under fredagen på Bronx iallafall, men allt är ju relativt. De öppnar dörrarna 23:30 och har öppet till hiskeliga kl 09 på morgonen! Tänk, man kan både käka middag, nattamat och frukost och fortsätta festa på Bronx om man vill. De kommer köra fet techno och Korridor kommer spela Live! Take care.


Lördag

Varje helg i augusti måste planeras med största möjliga vördnad sedan den tråkiga nyheten om att King Kong ska läggas ner. Efter den här helgen har man bara två gånger på sig att dansa loss nere i grottan. 31 augusti lägger de ner, men tills dess kör de som sagt ALL IN! Drugorna Brenda Mandlar, Chunki och Ceviche de Chocho är på plats.


Ni har väl inte missat Robert Fux varietéshow i Vitabergsparken? Om ni har det, dra dit direkt. Jag lovar ni kommer inte få nog och det kommer också göra att ni vill dra till Backdoor på lördag, för då kommer nämligen Fux och har en FET efterfest! Svärdslukare och alla möjliga härligheter är del av en helt otrolig freakshow ni bara inte får vara utan. Dessutom är Micke Julander och Marcus Ullmarker på plats och de vet hur en kväll ska föras!
Förlåt kan knappt få ner i ord hur viktigt det är att ni går på detta. Så bara gör det.


Ingen har väl undgått att Robyn spelar på SMASH festival på Sjöhistoriska på lördagen? För dig som fått biljetter innebär det att du får gå före i kön till den officiella efterfesten på Trädgården. För dig som inte fått biljett, det släpptes ett fåtal extrabiljetter idag, kika in om du kan nypa några. Annars kan man ju alltid komma till Trädgården ändå där det högst troligen kommer vara EUFORISK stämning efter Robyns spelning. Efterfesten är från 23-03.


Bronx Sauna låter sig erövras av Vince & Kareem El Morr. De håller oftast till på den världsledande klubben Blitz och har gedigen erfarenhet från Münchens nattliv. Nej men VILKEN kväll det kommer att bli. Detta blir den första spelningen de gör i Stockholm och det allra första giget de gör ihop utanför Blitz sen den klubben öppnade. Fett! 23:30-09.


Söndag

Jag vet att ni kanske är lite trötta, men detta är en once in a lifetime experience. Typ. Det är nämligen Dragafton tillsammans med Imaa Queen och Linda Gold på klubb Patricia. Det är dags att gaysen erövrar gaysöndagarna på Patricia igen helt enkelt. Med drugor blir det alltid glamourös underhållning och Imaa och Linda har lovat flera gästartister, gamla som nya! Håller på mellan 19-22. Under showen går det självklart bra att käka något gott från Patricias meny!