Hej du. Dags för Klubbguide! I ärlighetens namn känns den här helgen ganska torftig, men vi kanske kan göra den lite roligare tillsammans? Vi gör ett försök iallafall!

Fredag

Kanske kan du börja med att ta ett glas på Mälarpaviljongen. Även om det börjat blåsa friska vindar har Mälarpaviljongen fått nya väggar och utsikten är fortfarande outstanding! Ett glas rosé passar alla oavsett väder, det är sen gammalt.


På klubb Gretas är det schlagerkväll, som om det inte typ alltid är det i och för sig? Däremot utlovar de ”lite mer schlager än vanligt” och det har ju aldrig skadat någon. DJ Tommy Voz har lovat att lösa just precis det! Detta blir ju värsta schlager(n)-festen


Lördag

King Kong kör sin NÄST SISTA HELG so you better be there. Det är få saker som är så självklara som utekvällar på King Kong. Det är den perfekta kombon av björnar som har en förkärlek för grottan, alla andra glada män som hittat dit, musiken och drugorna som ständigt livar upp stämningen. Om de inte är bitska vill säga för då vet man aldrig vad som händer.
På lördag är Reine, Ceviche de Chocho (som jag aldrig lyckas stava rätt på, men nu borde jag klarat det? Tredje gången gillt) och Miss Tobi på plats iallafall!


På Club Backdoor är det Addictive Nights med en så kallad ”drömkvintett” i from av Manic Brothers, Andreas Kärrfelt och Viktor Stövander från Un1on samt Linn Stigsson Stern. Det blir techno från kl 23 till stängning så se till att värma upp gung-musklerna rejält för en helkväll på Bakdörren!


Lördagsparty på Bee Bar! Kan det bli en bättre kväll i Göteborg? Nej jag tror inte det. Där går det både att äta och dricka gott innan kvällen kan ta vidare i form av dans och kanske ett nytt ragg? Eller ragget är sekundärt om musiken är bra, så resonerar alltid jag iallafall. Dance before romance! DJ Linus spelar iallafall så det blir nog ingen romans för min del.

Söndag

På söndag är det Section Nude på SLM i Stockholm. Kasta av dig kläderna tillsammans med söndagsångesten och roa dig lite. Är du bakiskåt kan du garanterat lösa det på SLM. Naket är lika med frihet och när du ändå gjort det kan du lika gärna leva lite mer! Just stay safe <3