Serien blev en av de mest tittade på C More och TV4 Play och nu är det bestämt att det blir ytterligare en säsong. Serien är dessutom dubbelt nominerad på Kristallen som Årets tv-drama och Årets kvinnliga skådespelare (Helena Bergström).

– När man gör en dramaserie är det givetvis med förhoppningen att människor ska titta.  Gensvaret från publiken efter säsong ett har varit otroligt varmt. Att spela in serien var så glädjefullt, så att säga ja till att göra säsong två var en ”no-brainer”, säger Colin Nutley, som skriver och regisserar Bröllop, begravning och dop.

Inspelningen inleds om ungefär en vecka och hela skådespelarensemblen från säsong 1 har tackat ja till att medverka i den andra säsongen. Dessutom får serien besök av nya stjärnor, bland annat Helena Af Sandeberg (Lyckligare kan ingen varaFinaste familjen) och Klas Wiljergård (En man som heter Ove).

Säsongen kommer bestå av fyra avsnitt och handlingen kommer offentliggöras längre fram. Ett premiärdatum är ännu inte satt.

Inspelningarna börjar i Ulricehamn under nästa vecka. Säsongen består av fyra avsnitt, handlingen offentliggörs längre fram. Premiärdatumet är inte satt.