Majsan sätter färg på Karlshamn

När Majsan Keller drog till Karlshamn var det säkert många gästerna på hennes klubbar som blev oroade för att inga fler Mouse club skulle fixas. Men nog har hon kvar klubblusten och hon har fler gånger varit med på ett hörn av stora kalas i Stockholm.
Men nu skall Karlshamn inte längre vara en vit fläck på regnbågskartan! Den 4 november har hon bokat nattklubben Silver för att ha klubben The Closet.
– Det ska inte bara vara en klubb för utpekade HBTQ-personer utan The Closet är en klubb för alla men inriktning är gayvänligt, berättar Majsan Keller. Det ska bli en dag vi ska minnas och försöka arbeta vidare på. Det är inte meningen att ett län som har kring 100 000 invånare alltid ska behöva åka till huvudstaden. Nu ska blekingeborna kunna åka till nattklubben The Closet och Sliver som förövrigt har andra koncept varje helg.
Festen den 4 november får finbesök från hela landet runt. Årets Keep-Up-The-Good-Work vinnare på GayGalan, Markus Gissslén är en av de som kommer för att spela.
– Markus är född och uppväxt i Karlskrona så det betyder givetvis mycket både från klubben och alla runt om att just Markus finns på plats, säger Majsan Keller och berättar om de andra höjdarDJs som kommer.
– Dj Inca som började sin karriär på Indigo i Malmö och fortfarande åker ner mellan varven för att spela kommer också till Karlshamn. Det känns kul att bjuda in personer som delar just denna del av Sverige och som är stolta för den dom är och samtidigt kan vara förebilder för dem som har kommit ut och dom som vill komma ut.
Och Majsan fortsätter:
– När vi ändå drar på så kan vi även meddela att Mathias Holmgren som är en väldigt omtyckt, folkkär och välkänd soloartist kommer och gästspelar men som Singing Deejay.
För tillresta från andra platser i Blekinge och resten av landet finns hotellpaket fixade.
Boka in 4 november för att fira Karlshamns plats ovan Regnbågen.

Majsan drar söderöver – men klubbar vidare