Så var den här, helgen som ingen trodde skulle komma men som alla drömt om. Det vankas Dragshow Gala i Malmö, Gay a moja gala i Stockholm och vimmel i Göteborg!

FREDAG

Missa ej att QX har mingel på Bee Bar i Göteborg där det kommer vara boksignering och läsning av QX oktobernummer. Ett perfekt sätt att fira in helgen på. Bra musik, goda drinkar och lite hbtq-läsning, jag kan ej säga en bättre kombination.


Idag öppnar den nya gayklubben C.H.A.O.S på Operaterassen med Jonas Djurstedt i spetsen. Sedan nedläggningen av både Bitter Pills och King Kong har många varit oroliga över att gayutelivet skulle försvinna. Vi hoppas såklart att detta bara är en av många nya gayklubbar som kommer öppna i Stockholm den närmsta tiden!
Festen drar igång 23:30


Klubben Hera hade fest under Pride och nu har de bestämt sig för att ta succén vidare, varje månad. De kommer ha en egen ingång vid Backdoor och kommer drivas av envart brudar och icke-binära. Till och med vakterna! Wop wop! Större, bättre och ännu mera lesbiskt!
Öppnar 22!


Göteborgare! Glöm ej att det är sista fredagen i månaden och då är det som vanligt Club Queer, på Park Lane! Den här gången kommer Grebnellaw och The Villabergs för att göra kvällen osäker.
Öppet 23-05


När det är Cinema Queer är det inte bara filmfestival utan det blir också en hel del fester. En av dem är Hot & Kinky på Nya bastun, där det är filmvisning och play party. Det kommer vara kortfilmer med temat BDSM, snusk och fantasier. Direkt efter öppnar portarna till Slut Rave med DJ’s Dgeral och Rasuul!
Ny lokal, Fabriksvägen 4 kl 00-03!


LÖRDAG

Bronx Nya bastun kommer ha sin sista öppetkväll på lördagen och det blir garanterat stordåd. Det bjuds på gravöl och det kommer bli smutsigt, snuskigt och VÄLDIGT roligt. Förfesten öppnar 23 och det är fest fram till 03, eller 05. Det bestämmer tillståndet. Operahuset, Karl XII:s torg, och när allt är över ska det åkas vidare till två hemliga lokaler. Wohoooo!


En av helgens höjdpunkter är premiären av Gay A Moja-galan som anordnas på Backdoor och leds av Martin Johansson aka Miss Inga. Hon och Leo B är konferencierer och det bjuds på en storslagen gala som ska hylla krögare, svenska musiker, kändisar och så vidare! Biljetter finns att köpa i QX Shop, dörrarna öppnar 21. Efter är det den mest självklara efterfesten gayvärlden någonsin skådat. Arja Saijonmaa kommer för helvete! Jag ska hem och planera kvällens outfit NU.


I Malmö är det gala på annat vis, då ska nämligen de allra fetaste och bästa Dragqueensen hyllas och det för ett gott ändamål. Överskott från försäljning av biljetter, går till organisationer som arbetar med frågor kring HIV och AIDS. Det kommer vara gamla favoriter och nya bekantskaper.
Showen startar kl 20 och galan är på Scandic Triangeln.