My Girls (krossat hjärtaemoji)

Paradise Hotel
Sicken skitvecka! Mina två favoritbrudar, Helen och Jennifer, åkte och det är bara jävligt osympatiska människor kvar. Faaaan att inte Helen hade balls nog att berätta att hon legat med Marcelo! Det hade blivit SÅ kul på festen efter parceremonin då. Tack och lov att Adam är kvar då, han framstår mer och mer som årets favorit. Jag är irriterad på att produktionen tog in Jennifer alldeles för snabbt efter att hon åkt ut, och att ställas mot Nina (som INGEN vågar stöta sig med för att hon är Marcelos ex) var en omöjlig uppgift. Jag gillade Nina förra säsongen men denna säsong undrar jag vad det är för svagtsint mähä som gjort entré. Hur dum får man vara som svär över sitt ex och babblar på om hur hon ska minsann visa honom, för att falla dit och ligga med honom snabbare än Jeppe hinner yla ”Arribaaaa”?
Och det här med att alla tjejer faller för ”Marro” medan killarna dyrkar marken han går på? Ge er. Killen är en rätt oskön knullmaskin som låter kuken styra. Nej, ut med Marcelo, han har för mycket inflytande just nu.

Kristen ungdom 1991.

Bachelor Sverige
Och så anlände äntligen Bachelor nummer två. Och jag kan väl inte säga att jag var överväldigad av åtrå när Felix kom in. Han ser rimlig ut i tofs, men snälla TV4 – låt oss aldrig se honom på samma sätt som ovan igen. Min syn har inte hämtat sig än. För vissa killar finns det ett krav på tofs om de ska ha långt hår…. Däremot framstår han som en lite mer chill snubbe än Simon, vilket gör att jag tror att han växer hon brudarna. Det och hans välformade abs.
Att Simon valde Bella igen för en singeldejt var lika orimligt som ovanstående frisyr. Att de andra tjejerna inte bara gick rakt ut på savannen då. Konstigt dock att hon inte fick en ros efter den semesterturen. Var det för att hon inte bjöd till och sov med honom?
Nåja, allt i Bachelor bleknar när min nya favorit Amanda visade vart (kvinno)-skåpet ska stå. Älskade att hon målade en igensydd mun till rosceremonin och vägrade köpa Simons bullshit om den tatuering med en kvinna med just igensydd mun som han planerar att göra. Helt rätt gjort!

Bonde söker fru
Gruppdejtandet fortsatte och bönderna fattade beslut i vilka de skulle ta hem till sina gårdar. Det var verkligen inga oväntade val där inte: Är man söt får man flytta in, har man ett alldagligt yttre/är storleken större/har ring i näsan/är mörkhårig så får man finna sig i att bli bortvald.Och: Pelle är ju en skön prick men var det verkligen inte lite VÄL att ta av sig i bar överkropp för att dansa bugg med tjejerna bland äppelträd?

Britney she is not.

Svenska Hollywoodfruar
Den årliga pressplåtningen var skådeplatsen för veckans tama drama. Det fortsatte att ältas om Maria vs Siv. Zzzzz.
Gunilla Persson fick veckans icke-historia med några jädra ljusslingor och en billig grill som skulle monteras upp. Zzzz.
Åsa fick heller ingen egen story. Synd, för hon är ju mest rimlig och gjorde precis vad jag gjort: Gnällde på Elena som var lika sen som alltid. Appropå Elena Belle: Fan vilken orimlig människa! Det känns inte som att hon tar nåt på allvar, och jag förstår baddräktskungen Panos frustration. Stackarn, det fullkomligt rök ur öronen på honom när La Belle slarvade bort bra bild-tid. Kul dock att se var delar av Britneys episka Work Bitch-video spelades in.