Vi börjar med beskedet om att Petra Marklund checkat ut.
Jaha, tack för den här tiden Petra! Kul att du gav oss lite nya dansanta pophits!
*suck*
De här påhittade scenerna där Uggla ska låtsas bli arg för att de andra har dragit och drejat är genanta. Men äh, jag orkar knappt ens kommentera hans städscen där Uggla förbereder Dannys ankomst medan Petter, Timbuktu och Miss Li sitter i en lerverksstad och drejar skålar.

Nej, istället fokuserar vi på att vi får lite skönt nytt blod in i villan när Danny ”The Real Slim Shady” Saucedo gör entré och det blir brasiliansk lunch a´la Titiyo. Timbuktu meddelar att han tar ett par kliv utanför bekvämlighetszonen och gör Orups Regn hos mig med en I Can´t Stand The Rain-sampling.
Nja….”if it ain´t broken” liksom. Den här versionen tillför inget till originalet eller lyfter den och då blir det rätt menlöst, trots en bra melodi i grunden. Det blir två svaga QX QX. Regn hos mig är ändå Regn hos mig.

Magnus Uggla meddelar sen att han valt att hoppa över att framföra sin Timbuktus Resten av mitt liv-tolkning för att den inte höll måttet. Så då läggs det en kvarts programtid på att Uggla ska förklara sitt val för allt och alla. Jaja vidare! känner jag! Men hatten av för Uggla ändå som stod på sig.
Vidare: Dags för Titiyo att bjuda på nåt.
Hon vill sjunga nån avskalad låt om en Soptippsvärld av Petter vilket ju låter dötrist. Men, här händer det äntligen nåt! Titiyo bjuder på ett sexigt dansant Lil Louis-beat och samplar Petter och Freddie Wadling. En av årets bästa tolkningar, då hon LYFTER originalet och gör den till sin egen men behåller Petters själ. Och jag älskar hennes dödskalle-maracas! Lätt QX QX QX QX!

Sen kom GES in och Miss Li gör en refränglös tolkning av Stanna världen en stund.  Den har en oerhört snygg vers som nu kläs med en aaah aaah ah ah-refräng som är svår att värja sig mot: QX QX QX
Sen blev det GES-snack de luxe innan Danny bröt 1994-minneskvalkaden genom att gå upp på scenen och sjunga en soulknullig version av GES Hon är min tillsammans med Matte Andreasson och Erik Segerstedt. Rätt skön version som låter 2019 även om det är så att jag personligen inte kastar mig in på Spotify i natt: QX QX QX

Avslutningvis chockar GES, via lite snack kring Mello, när de berättar att de ska framföra Dannys In The Club! Fast okej, det visar sig mer rimligt att den nu går under namnet När jag var han.
Glenmark, Eriksson och Strömstedt visar att In The Club har en riktigt bra melodi när de sjunger en handklappsvänlig gitarrpoppig version om sin ungdom. Riktigt härligt avslut på programmet. Äh, jag ger den QX QX QX QX för retrovibben och att det ändå är uptempo!

Nästa vecka ser ut att bli dramatisk med Carola som anländer, Petter som gråter, Titiyo som bryter ihop och stormar ut och Danny som verkar vilja sätta egna musikaliska ord på Molly-uppbrottet. Känns som ett spännande gäng nu när Titiyo och Danny låtlevererade i kväll, och Carola adderas.