Hooken i sketchen är att Harry Styles karaktär, jobbar med sociala medier för amerikanska brödmärket Sara Lee, och har skrivit kommentarerna inloggad som företagets Insta-konto. Han blir inkallad av sina chefer för att han därmed använt företagets officiella profil till att skriva inlägg som exempelvis innehåller emojis som föreställer tre äggplantor, droppar, ett tåg och ett spöke. Enligt sketchen ska det betyda ”Getting railed to death”. Ungefär ”bli tagen bakifrån väldigt hårt” under en bild på en ung avklädd snubbe som har Instanamnet ”boystory_2”.

Under en bild på hunkige artistkollegan Nick Jonas har Harrys karaktär bland annat skrivit ”Wreck me Daddy” och ”Destroy me King”, vilket ni kanske kan ana vad det betyder. Nu hyllas Harry och SNL för sketchen som inte gör något för att tysta ner gay/bi-ryktena om Styles. Snarare blåsa liv i dem, och det är befriande att se att Styles bara har kul med detta.

Vad tycker då Sara Lee om detta? Jo, de beskylldes först för att ha tagit bort en massa kommentarer som påminde om de Harry skrivit i sketchen. Harry-fans hade nämligen gått in på  på företagets Insta efter att sketchen visats och skrivit av sig. Nu är dock kommentarerna tillbaka och företaget gick ut och sa att de tar detta med ro och fattar att Saturday Night Live har den här jargongen i sin humor och att de tar detta med ro. Allt lugnt, allt gott.