Paradise Hotel
Men vad var det som hände? Fimpen tappade det helt under finalveckan och valde att stötta Marcelo och Erica vilken gjorde att de mest värdiga vinnarna Adam och Helen föll på målsnöret. Vad var det som hände? Hur kunde han välja Marcelo som sålt ut Fimpen för en drink? Fattade ingenting. Det var dock härligt att se Marcelo kasta kulan framför en snopen Erica. Och i efterhand ännu roligare att Jesper som Marcelo lovade skulle få en del av kakan inte får nånting eftersom det ju var skatt på vinstpengarna och Marcelo behöver spara. Så mycket för det brödraskapet. Nåja, detta var ett bra PH-år och vi ett gäng nya dokukultingar föddes. Hoppas lätt att få se Crazy Camilla, Anständige Adam, Härskande Helen och Twotajming Theo i kommande säsonger. Okej, Josie också. Jag har älskat att hata henne hela säsongen.

Bonde Söker Fru
Pelle pussades med Anna och skickade hem henne. Snacka om The Kiss Of Death. Jag blev faktiskt lite förvånad över att han skickade hem söta Anna men om inte kemin finns där så är det så. Men kan vi bara bromsa in så jag får kommentera den där  scenen där Pelle och hans bästa polare ligger halvnakna i en dubbelsäng och pratar om gårdagens händelser? Den kändes så jäkla konstig. Inte för att två straighta män inte kan ligga i en säng och prata om brudar, utan för den kände så tillgjord. Det såg mer ut som ett efter-ligget-snack morgonen efter än två polare som ligger och snackar. Kolla blickarna på bilden ovan liksom. Nåja, lite gaybait är alltid käckt.
Och Oscar och hanns torrfrilla skickade hem en gråtande Klara som var färdig på gården. Det är så löjligt uppenbart att Oscar väljer Cecilia i slutändan så den här slutspurten blir bara tuff för stackars Wilma.
Jimmy och Alexander hade ganska blek närvaro denna vecka så..äh, vi hoppar det.

Bachelor
Så fick stackars amerikanska casinovärdinnan Meghan lämna årets omgång. Jag kommer att sakna henne massor, och det är tydligt att produktionen verkligen gillat henne och hennes analyser av läget. Jag håller helt med om att Felix aldrig gav henne en chans och att det var konstigt att han behöll henne så länge. Men konspirationsteoretikern i mig tror att produktionen hade nåt finger med i spelat när det gäller detta… Vad mer? Överraskande att blonda Eleonor fick lämna ändå. Trodde mer att Emmy hängde löst. Fattar inte att killarna behåller henne vecka efter vecka. Visst, hon är underhållande för oss tittare men jag ser ju noll romansvilja där. I övrigt känns det ju mer och mer klart att Simon definitivt kommer att ha kvar ”Larka” till sista rosen, den kemin går ju att ta på.

Idol
Nej, det är verkligen ingen kanonårgång av Idol. Och jag tror inte jag kan titta mer snart om juryn fortsätter så här. Deras fullkomligt orimliga hyllning av Dao i fredags fick mig att lämna tv:n. Flickan slaktade Whitney Houstons I Have Nothing men fick bara lovord. Och säga vad man vill om dansbanssångaren Gotte, han kan i alla fall sjunga och har en tydlig nisch. Vad fan ska Freddie och Dao göra efter Idol? Detta är lätt den sämsta säsongen någonsin.