Ikväll får vi se om Anton Hysén lyckas med att göra om Bobby Oduncus bedrift och ta hem segern i TV6-satsningen på hel och delkändisar som tramsar runt i TV-underhållning.
Waterwörld går ut på att tävla i olika typer av vattenlekar och i förra veckan lyckades just Bobby Uduncu slå Magnus Hedmans lag. Förutom det vattenplaskande som sker på tävlingarna sitter Måns Möller och Patrik Larsson som kommentatorer och fäller kommentarer som fått QX läsare att reagera.


Bobby Oduncu, Erica Harrison, Samuel Gidlöf.

Jessy, Isa, Viktor och Tova säger ”Fy Fan” om hur programledarna kommentera Uduncu och hans pojkvän Samuel Gidlöfs medverkan med Erica Harrison. Så här skriver de till QX efter att ha sett programmet.
Vi reagerade väldigt starkt på hur programledarna kommenterade allt de gjorde. Till exempel tillgjorda tjejröster ”ohoo girlfriend” och förlöjligade dem uppenbarligen på grund av deras sexualitet. Syftade på hur fjolliga/tjejiga de var och att det andra laget absoluuut inte kunde förlora mot dem ”frisör och en inoljad tjej”. Programledarna återkom till liknande kommentarer väldigt ofta ”Bobby har precis slingat håret och kan inte vara med mer, så han lämnar över tjejlinnet”.

Emma Igelströms lag med Mattiaz Björling och Linus Moberg

I kvällens avsnitt skall de kommentera fotbollsspelaren Anton Hysén som har med sig Sia Bastani och Slawek Rynkiewicz. De tävlar mot simmaren Emma Igelström som i sitt lag har Mattiaz ”Skandalen” Björling, även känd från Ullared-såpan liksom från scen. I Igelströms lag tävlar även Linus Moberg.
Vi får se om de ”muntra humoristerna” Måns Möller och Patrik Larsson slår rekord i homoförnedrande kommentarer till TV-publikens förväntat förtjusta fnitter.
Tidigare har även Tobias Karlsson, från Let’s Dance varit med.

Waterwörld sänds 20.00 måndag kväll på TV6