Det blir två tjejpar i nya säsongen av Tillsammans med Strömstedt, före detta alpinstjärnan Anja Pärson och designer hustrun Filippa Rådin samt komikern Marika Carlsson med partnern Maria Sander.

Anja och Filippa på QX Gaygala 2020.

Det var i Anjas sommarprogram 2012 som hon för första gången pratade om relationen till Filippa. Sedan dess har paret gjort sig kända för att göra näst intill allt ihop.

I deras familj finns också tre barn, en dotter från Filippas tidigare äktenskap samt två söner som de skaffat gemensamt. De är varandras första flickvänner och till tidningen Mama har de berättat att de tittade på The L Word för att ”lära sig” hur man var lesbisk.

– Efter första avsnitten satt jag helt chockad och bara gapade. Är det så där man ska vara? säger Anja medan Filippa poängterar att de har klarat sig ganska bra, trots att det inte finns någon handbok.

Marika Carlsson och Maria Sander anländer till QX Gaygala 2018.

Komikern och tidigare QX Gaygala programledaren Marika Carlsson är med tillsammans med sambon Maria ”Mia” Sander. De fick kontakt genom att de båda blivit omhändertagna av samma kvinna i Etiopien innan de adopterades till Sverige. I deras familj finns också Mias dotter från en tidigare relation.

Tillsammans med Strömstedts säsong tre har premiär ikväll klockan 21.00 på tv4, TV4 Play och C More.