En av drugorna i den nya säsongen av RuPaul’s Dragrace har blivit diskvalificerad från tävlingen. Sherry Pie, vars riktiga namn är Joey Gugliemelli har utövat ”catfishing” på unga gaykillar med teaterdrömmar, rapporterar Pink News.

Anklagelserna lyftes först av den 25-årige skådespelaren Ben Shimkus som tog till Facebook för att berätta om sina erfarenheter från universitetstiden med Sherry Pie. I det långa inlägget som snabbt gick viralt berättar han hur han kom i kontakt med en casting agent vid namn ”Allison Mossey” som påstod sig jobba för den prestigefyllda teatern Playwright’s Horizons theatre i New York.

De ska ha utbytt över 150 mejl och Shimkus berättar att han också skickat avslöjande bilder och filmer på sig själv, som han trodde var en del av uttagningsprocessen. När han började ana att något inte stämmer med ”Allison Mossey” hör han av sig direkt till teatern som informerar honom att de aldrig har hört talas om henne.

Lurades att skicka onanifilm

Efter det framkommer det att många fler av hans skådespelarkollegor har varit i kontakt med samma ”casting agent”. En ung skådespelare ska även ha onanerat på film och skickat till ”Allison Mossey” i tro om att det var en del av en provfilmning.

För Ben Shimkus blev det uppenbart att Allison Mossey och Joey Gugliemelli (Sherry Pie) var samma person, vilket Gugliemelli nu själv har erkänt genom en ursäkt på sin officiella Facebooksida.

”Det här är Joey,  jag vill börja med att säga att jag är så ledsen över att jag har orsakat sådan trauma och smärta samt hur fruktansvärt generad och äcklad jag är över mig själv. Jag vet att den smärtan som jag orsakat aldrig kommer att försvinna och jag förstår att det som jag har gjort var fel och grymt.” skriver Gugliemelli.

Efter anklagelserna diskvalificerades Sherry Pie från RuPaul’s säsong 12 som precis börjat sändas på VH1. Kanalen meddelar att de kommer att fortsätta att sända avsnitten i respekt för de andra drugornas hårda arbete. Men Sherry Pie kommer inte att vara välkommen till inspelningen av finalen som går av stapeln senare i vår.

This is Joey, I want to start by saying how sorry I am that I caused such trauma and pain and how horribly embarrassed…

Publicerat av Sherry Pie Torsdag 5 mars 2020