Idag får vi veta en hel del om Anton Hyséns sexliv när P3 Sport reder ut huruvida det är bra eller dåligt att ha sex innan en viktig match eller tävling. Bland annat så berättar Anton om när han hade sex senast och hur det var. Och om detta påverkade hans fotbollstränande.

I dagens avsnitt av P3 Sport talas det alltså om sex. Sex i samband med idrott är temat, och vi får bland annat veta att många boxare slutar med rumlande i sänghalmen hela sex veckor före match. Allt för att bygga upp frustrationen och aggressiviteten. P3 Sport kollar upp om det egentligen ligger något i det här?

Givetvis strålar P3 Sports panel Veronica Wagner, Anton Hysén och Stefan Holm samman i studion för prata om sex & idrott grundligt. Hur frustrerad blir Veronica av att inte få ligga? Är frustration bra i höjdhopp? Vem i Antons lag, Utsiktens BK ligger mest? Allt får vi veta i P3 Sport på söndag.

Programmet tar också hjälp av Ligga Med P3:s expert Robert Jacobsson som förklarar vad som händer med hormonnivåerna i kroppen efter sex och så låter man två friidrottare testa själva. De ska springa och stöta kula, både utan att ha sex först och sen tämligen direkt efter de haft sex. Hur påverkas resultaten?

P3 SPORT SÖNDAG 4 DECEMBER – Sex eller inte sex före tävling, det är frågan!
söndag 14.03-16.00 i P3