Andreas Lundstedts Lets Dance-debut gick som en dans. Hans cha-cha med danspartnern Tobias Bader fick först totalt 14 poäng av juryn. Let´s Dance Sveriges första samkönade par fick riktigt fina omdömen av juryn.

Dermont Clemenger berömde Baders koreografi och delade ut en femma.
– Ni har haft höga förväntningar på er och ni gjorde oss inte besvikna och levererade på högsta nivå.

Ann Wilson betygsatte med en fyra.
– Detta är en jätteutmaning och du bemästrar det jättebra. Att föra och följa handlar inte om manligt och kvinnligt, det handlar om att man ska lyckas med det och byta de här sidorna. Och det gör ni. Det svåraste här handlar om att du blir direkt jämförd med din partner, och här har du det lite tuffare än de andra. Men vilken start!

Tony Irving gav paret en femma.
– Tack Andreas. Du gör det så jäkla bra jobb att framföra vad det betyder när två män dansar tillsammans, det är en så ”raw power”.

Ingen åkte ut i kvällens program men i slutet av premiären avslöjade programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius vem som låg sämst till och vem som låg bäst till efter juryns poäng och när tittarrösterna lagts till. Penny Parnevik låg lite överraskande risigast till men jubel utbröt när Andreas Lundstedt och Tobias Bader fick veta att de toppade tabellen efter kvällens program. Från en delad andraplats efter jurypoängen har de nu flest röster av alla efter att tittarrösterna lagts till.
Nästa vecka åker tävlingen första par ut, och vi borde inte vara oroliga även om vi såklart ska rösta:
Tävlingens första samkönade par har gjort en debut med bravur.