Ännu en Robinson-vecka till ända och i kväll går Lag Nord åter till ö-råd, trots Raymond-förstärkningen. Kommer Ragnars svarta hand ligga honom i fatet eller är G&G (gay&girls)-pakten ändå starkare än machopakten?
Nästa vecka ser det ut att dyka upp tre nya tävlande vilket jag ser fram emot extra mycket då en av dessa är ett HBTQ-bekant ansikte som lett ett av Sveriges största tv-program…
Här är veckans Robinson-rankning!1. Fabian (7)
Kom modigt ut i programmet (men jag måste väl ändå tro att hans lagkamrater fattat hur det låg till, no?) Han gjorde dessutom en lysande insats i Robinson-tävlingen (trots att han kissade ner sig innan start), har allierat sig väl med kvinnorna i Syd, och jag gillar hans torra humor. Plus: Det är något extra hett med vältränade läkare.2. Nina (13)
Veckans raket! Jag pudlar direkt på allt jag sa om Nina förra veckan. Hon är veckans raket för mig: Hon är befriande rak, stod upp som Raymonds enda vän, är vass i tävlingar, leder laget snyggt, och framförallt, räddade fiskenätet genom att bara ställa sig och tålmodigt trassla upp. Heja Nina!3. Ragnar (1)
Han är fortfarande den som syns mest i ”synkarna” och han imponerade i pristävlingen genom supersnabbt simmande. Och jag älskade Ragnars konstaterande om att The Gays & The Girls styr ön, så får det gärna fortsätta. MEN: Nu orkar vi inte se mer av Ragnar & Julias små hemliga paktmöten.4. Kristove (5)
Fortsätter att vara mysgubbe nummer ett. Han konstaterade lugnt att han vill leva i nuet framför en tävlingstaggad Raymond, och lovade att stå upp för Pia framöver. Naaaw.5. Michael (4)
Blev lite förvånad att han ändå var så pass modig att han sa precis som det var i fallet Raymond när Anders frågade honom om det bortvalda amulettletandet. Hoppas nu att han allierar sig med Fabian och brudarna.6. Josefina (14)
Okej, jag tar tillbaka det jag sa om Josefina. Hon verkar vara en reko person som absolut har humor och värme. Befriande att se henne sexskämta med Fabian i djungeln.7. Cruise (3)
På plussidan: Kämpar till vardags för att stoppa tjuvjakt och var först att säga att han inte tänkte hjälpa till att få tillbaka Raymond. På minussidan: Gav inte Fabian cred för hans insats i Robinsontävlingen, och bidrog till att förstöra fiskenätet och tjurade sen över nätet (som Nina snyggt lagade). Jag är kluven till att ta en Cruise denna vecka.8. Hasse (10)
Tog kommando i pristävlingen och visade att han är Nords främste ledare. Just nu känns det som att Hasse skulle vinna på att bli av med eviga polaren Jonas. Deras negativism är inte bra för Nord.9. Raymond (6)
Visst fan tyckte man synd om Raymond när de gamla lagkamraterna sket i att leta amuletter för att få honom tillbaka. Men fan, han är ju rätt jobbig. Hans taktik att hålla sig i bakgrunden höll ungefär en timme och efter att ha floppat i lagtävlingen tjurade han ihop helt och gav upp eftersom han saknar mat och sömn. Jamen åk hem då, gnällspik!10. Katarina (9)
Okej, jag fattar att man kanske klipper programmet så att vi ska få bild av att Katarina är på ett visst sätt men nu har hon varit inblandad i väldigt mycket tjafs. Årets Tjafs-Maja. Men hatten av för att hon härdade ut i den tuffa Robinson-tävlingen!11. Pia (2)
Svag insats i Robinson-tävlingen (där lagkamraterna tydligen borde lyssnat på henne), men bra i pristävlingen. En halvdan Pia-vecka.12. Julia (11)
Tycker hon borde vara starkare i tävlingarna, och just nu är hon är mest involverad i paktande och gnäll på Raymond.13. Priya (16)
Tog lite mer fokus denna vecka och tillhörde guldlaget som ”vann” Raymond, men jag vill se mer Priya, thats for sure.14. Jonas (12)
Det känns mest som att han sitter och surar under den där snygga luggen.15. Ola (8)
Väldigt anonym denna vecka.16. Mattias (15)
Gnällig.17. Angelica (-)
Tackade för sig i örådet, vilket inte gjorde mig något.