Berätta, vad händer på lördag! 
– På lördag kommer vi, Brenda Mandlar & Ceviche de Chocho att styra upp Sveriges första digitala dragshow via Instagram live. Vi kommer ha en kväll med ett gäng av svenska dragqueens redo för att underhålla alla som sitter hemma och vill ha lite glitter och glamour i karantänlivet.

Vilka är med?
– Förutom oss själva kommer även Imaa Queen, Acai Lum, Kendi Cane, Pianotransan, Alex 007 och Tina Fisk att uppträda med olika nummer.

Hur går det till, kan vem som helst följa?
– Alla som vill titta på oss kan börja följa @cevichedechocho på instagram eftersom vi sänder live via henne konto på lördag 21:00. Showen är gratis, men vi kommer ha ett Swishnummer som tittarna kan dricksa till.

Hur kom ni på detta?
-Dragqueens i USA har genomfört liknande projekt och vi båda tycker att det finns så många talangfulla dragqueens i Sverige så varför inte styra upp ett liknande koncept här?

Vad saknar du mest med att uppträda?
– Vi båda arbetade tidigare på King Kong och sedan klubben lades ned har vi saknat att få uppträda. Nu under dessa karantäntider saknar nog även hela svenska folket att få gå ut och festa – därför flyttar vi in festen till en digital plattform utan risk för smittspridning.

Vem vill du ha i ditt påskägg?
– Vem som helst som inte köper upp allt toalettpapper – hur fan ska vi fylla ut våra bh’s nu?!