I den här nya Ryan Murphy-producerade filmen berättas historien om Barry och Karen Mason, och deras butik i Los Angeles som utvecklades till att bli en av de största distributörerna för gayporr under 80- och 90-talet. Filmen, som får premiär den 22 april, är gjord av deras dotter Rachel som väldigt länge inte visste vad hennes föräldrar jobbade med.
– Om du sålde vuxenmaterial så kunde du tjäna mycket pengar, berättar Karen i trailern och säger att det var gayporren som betalade deras barns college-utbildning.

Paret engagerade sig steg för steg i HBTQ-communityt alltmedan AIDS drabbade många av deras vänner  under 80-talet. I trailern säger de att de förlorade många anställda och när de ringde till deras föräldrar för att berätta att deras barn är sjuka svarade flera att de aldrig ville se sönerna igen.
Detta fick Barry och Karen att engagera sig i gayrättigheter, och de var bland annat aktiva i PFLAG (Parents and Friends of Lesbians and Gays).

Butiken Circus of Books stängde i februari i år eftersom efterfrågan av fysiska filmer och tidningar är minimal eftersom alla hittar material online eller får ”the real deal” via appar.