Sam Smith och Demi Lovato släppte i natt en gemensam singel, I´m Ready. Artisterna, som tidigare berättat att de är en del av HBTQ+familjen, Sam som icke-binär och Lovato som ”sexually fluid”, kallar projektet Queer-OS eftersom videon är ett stycke ögongodis med regnbågstema.

Smith fortsätter att visa upp en normbrytande look, och i en scen deltar artisten i ett 100-meterklackrace med bland annat RuPauls Drag Race-favoriterna Valentina och Gigi Goode. I slutet av videon är det prisutdelning med medaljer i regnbågsband och stora regnbågsflaggor som hänger bakom superstjärneparet.
Lägg därtill brottare i högklackat, och vältränade simhoppare i tighta röda korsetter, så fattar ni vad vi menar.

”Jag är redo för någon att älska mig”, sjunger Smith och Lovato i musikvideon till låten som spås bli en sommarhit av branschtidningar.  Stjärnorna, som är goda vänner, hade länge letat ett samarbete och denna låt passade bra nu när den är en del av Smiths kommande tredje studioalbum ”To Die For”, som sköts upp tidigare i år. Men hey, fortsätter dom att yngla av sig sådana här singlar så kan vi vänta.

På YouTube tackar Smith & Lovato även The Trevor Project, världens största organisation som jobbar mot självmord och ger krishjälptill unga HBTQ+-personer, för deras bidrag till videon.