På Cherrys YouTube-kanal kan man se Let’s talk about.. där ett nytt ämne luftas varje avsnitt. Tittarna kan ställa frågor via Instagram, Facebook och via Cherrys blogg.

Berätta om detta projekt!
– Jag och Bebulah älskar att prata! Vi har massor med åsikter som vi älskar att dela med folk så vi tänkte att det vore en härlig grej att göra på YouTube! Vi har gjort shower tillsammans på min kanal i snart sex år, och dessa är på engelska så att hela välden kan vara med! Vi inspireras av alla och allt, men självklart är älskar vi och inspireras av UNHhhh med Trixie och Katya. Men vi började ju innan dem eftersom vi är gaaaaaamla (skrattar).

Vad kommer ni ta upp?
– Allt från skönhetsoperationer till sex, och man får gärna komma med önskemål! Första avsnittet handlar om ålder. Fördelar och nackdelar med att bli äldre och om det är så hemskt att bli gammal som man tror. Vi kommer INTE att snacka om Corona. Så om man vill fly undan den ganska tunga verkligheten en liten stund så ska man bege sig till Cherrys YouTube-kanal eller kika in i min blogg på Qruiser för första avsnittet av Let´s Talk About.

Kommer ni ha gäster? 
– Självklart ska vi ha gäster, både ett och två kända ansikten dyker upp  Drömgästen vore kanske en rapp & vass druga från Stockholm? Tidigare har jag gästats av Kayo, Icona Pop, Magnus Carlsson, Andreas Lundstedt och JujuBee från RPDR.