Ni kör igen efter att det blev succé sist…
– Förra eventet var tänkt som en engångsgrej, men redan innan vi började showen fanns planer om att göra detta till en månatlig ”digital klubb”. Under showen fick vi jättemycket positiv respons vilket ledde till att vi startade upp ”TuckO’Hej” som kommer leverera en digital drag show varje månad via instalive.

Vad får vi se denna gång? 
– Den här gången kommer vi ha med några queens som var med förra gången, men även några nya namn: det blir både etablerade artister som Imaa Queen och Seymour Bottoms men även nykomlingen Indica X-pose som gör sin performance-debut.

Vad är fördelen med att köra dragshow hemma? 
– Ifall man har det stressigt kan kan man skippa klackarna och slarva med nagellacket i vissa kameravinklar, men målet är alltid att leverera ett bra performance så som det vore på en riktig scen.

Nackdelen?

– Nackdelarna är att inte kunna känna av publiken på samma sätt och att ingen gubbe tar en på låret och bjuder på en GT.

Berätta om upplägget, hur funkar det?
– Vi startar upp showen via kontot @tuckohej 21:00 den 9 Maj och co-sänder med andra artister under kvällens gång. Vi snackar lite efter artisternas uppträdande om allt möjligt och tittarna brukar även ställa bra frågor under kvällens gång som vi tar upp!