Det var en bråkfri inspelning…?
– Ja, vi hade ju ingen egotrippad diva som krävde uppmärksamhet hela tiden. De enda som gnabbades var Kim och Johan, men de känner varandra och var nästan som ett gift par. Kvällstidningarna kommer inte att vara så glada över bråkbristen men alla andra kommer nog gilla säsongen. TV säger att det är den bästa hittills.
Har du sett ditt program?
– Ja, alla får titta på sitt program och komma med åsikter. Jag var nöjd, men det var mycket som klippts bort. Men det blir så när man spelar in åtta timmar som ska bli en timmes tv.
När visas ditt avsnitt?
– Jag har fått turen att få nyårsdagen när alla ligger hemma med hämtpizza. Så det var ju verkligen perfekt!
När spelade ni in programmen?
– Det var veckan efter Pride, så jag var rätt trött (skrattar). Och tidiga mornar är inte min starka sida… Det var en utmaning att vara fit for fight vid åttatiden varje morgon. Efter ett par dagar ville man nästan strunta i hur man såg ut. Men sen tänkte jag att jag fan fick skärpa mig.
Får man bestämma fritt om aktiviteter och vad som serveras?
– Ja, i stort sett. Men jag föreslog en aktivitet som de sa nej till. Det var tydligen för farligt (skrattar). När det gäller maten så ville jag ha temat La Dolce Vita.
Tackade du ja på en gång när du blev tillfrågad om att vara med?
– Ja. De hade frågat mig året innan men då kunde jag inte, så i år kom frågan inte som en överraskning. Johan Rabaeus och Johan Rheborg var klara när jag tillfrågades. Både jag och redaktionen bakom programmet försökte med Lill Lindfors, men hon sa nej. Och när sen Kim och Louise kom upp som förslag tyckte jag det lät bra.

Känns det som en ära att vara med?
– Ja, det är så skönt att vara med i ett omtyckt program där man får prata till punkt. Och jag tycker det är häftigt att jag, som började undergroundshowa på en obskyr klubb på en bakgata nu anses vara en stjärna som får sitta i tv och berätta om mitt liv. Det är en rätt kul resa.
Vad pratar du om under din dag?
– Jag pratar om hur det var att bara växa upp med min mamma. Och att min pappa kom tillbaka sjutton år efter att han lämnat henne när hon var gravid. Det är en häftig historia. Sen pratar jag såklart om After Dark, och gaygrejen. Det fanns ju knappt någon som var öppen när vi började.
Vad har du på gång framöver?
– Vi jobbar med en ny show som blir ett gästspel på Malmöoperan, premiär den 25 maj. Sen kommer vi till Stockholm nästa höst. Vi har förnyat ensemblen med sex nya danskillar, och två nya dragkillar. Det blir en nytändning för oss alla med nytt blod.