Vi ringde upp Priya för att snacka om känslorna kring finalen och mycket annat.

Grattis till finalen, har det varit svårt att hålla allt hemligt?
– Tack! Haha, ja, men jag har varit så speedad i sociala medier. Jag har läst allt som skrivits och vad jag förstått trodde många att det stod mellan mig och Micke. Mina kompisar var så på inför kvällens final.

Hur kändes det att vara så nära slutsegern?
– Det fanns ju inget annat än att vinna. Men eftersom det hängde på att få till elden och jag inte tänt eld med tändstål innan så visste jag att det skulle bli tufft. Micke gjorde ju upp eld varje dag i sitt gamla läger, det var ju hans paradgren. Pappa hade faktiskt sagt att jag borde träna på att göra upp eld innan jag åkte men jag hade ju aldrig tänkt att jag skulle nå final och att jag skulle tvingas kunna det. Men jag var så glad att vara i final och det var ju skönt att det var över efter det här.

Du fick en tuff start i finaltävlingen men kom igen hyfsat…
– Ja, jag trodde symbolerna var BAKOM de hängande brickorna och inte I dom, vilket Clara och Micke såg direkt. Jag var så stressad, och man tänker ju hela tiden ”du får inte sumpa det här”. Men jag gav järnet och att jag kom ikapp var ju en seger i sig. Produktionen sa att det var imponerade av min drivkraft.

Hur var de sista dagarna på ön?
– Det var ju verkligen vem som helst som kunde vinna. När Julia och Kristove åkte kände jag att det var tvunget att steppa upp för mig.  Jag var ju där för att vinna, inte för att vara med i tv som vissa av de andra.

Kvällens program började med att du fick en röst i örådet, av Kristove…
– Det sjuka var att jag trodde det var Ragnar! Jag trodde att han fortfarande var sur på mig, men tänkte ju samtidigt att vi löst det. Så jag kunde inte sova sista natten på grund av den här rösten! Och när jag fick reda på att det var Kristove blev jag ännu mer galen. Han ville markera mot mig och det var jävligt lågt! Där sitter man i finalveckan så röstar han på mig, och jag har aldrig röstat på honom. Det stör mig fortfarande.

Nåt du ångrar med årets säsong?
– Ja, att jag kanske skulle ha tränat mer innan inspelningarna. Jag tog det rätt chill innan. Men samtidigt klarade jag mig ju rätt bra.

Har du fått mycket respons på din medverkan?
– I början var det lugnt men desto mer folk lärde känna mig så har de uppskattat mina kommentarer om Kristove. Jag tror de gillar att jag är rak och står upp för vad jag tycker. Jag har fått mest respons från tjejer och barn.

Höll du lägre profil i början av serien eller var det bara så det skildrades?
– Jag höll lägre profil innan jag kände in resten av laget men jag tycker nog att produktionen har tagit ner min roll väldigt lågt. Men folk har lärt känna mig längs med serien och jag är rätt nöjd med hur jag skildrats.

Vilka har du bäst kontakt med idag?
– Julia har bott har hos mig i flera månader. Hennes föräldrar bodde i Lerum, som ligger i närheten och hon tyckte det var kul att bo ihop under den här Robinson-säsongen. Annars har jag hörts lite med Mattias, vi underdogs får hålla ihop (skrattar).  Clara och Fabian hörs jag med också.

Du, den här svarta spets-behån du haft i serien, var det samma bh du hade på QX-omslaget?
– Ja, det är ju det! Min bästa vän tyckte att det att skulle vara en kul grej att ha den i QX.

Vad händer nu?
– Jag vill jobba inom tv så jag ska försöka söka andra saker. Kanske hänga på Julia, som flyttar till Stockholm.

Så, alla brudar undrar ju: Är du singel?
– Jag dejtar… Det har varit en hel del tjejer som hört av sig, det har varit gött (skrattar). Jag hade en relation med en tjej när jag kom hem från Robinson. Men hon var förlovad med en man och jag tyckte att hon skulle välja. Jag la för mycket tid på henne och ville inte vara hennes ”boytoy”. Så nu försöker jag hitta en tjej som är singel. Jag tror det är lite bättre…