Hon skulle ha uppträtt på stora scenen under West Pride men nu blev det istället ett en digital session. Melodifestivaltvåan gav oss ett uppträdande  på West Prides Facebooksida och på hemsidan westpride.se och Insta.
– Fördomar föder hat. Jag tycker att alla människor ska få vara vilka de är och älska precis vem de vill, sa Dotter framför vajande regnbågsflaggor.

När vi ringde upp sångerskan, som framförde Bulletproof och superfärska singeln Backfire, berättade hon om bakgrunden till nya singeln:
– Den skrevs faktiskt mellan deltävlingen och finalen i år. Jag ville skriva fler låtar i den här stilen eftersom Bulletproof öppnade upp för mig. Det är lite annorlunda stil än det jag gjort tidigare, men ändå jag. Vi försöker få ihop ett album få ihop ett album i i samma tråd. Detta är en ny era!

Vad betyder Pride för dig?
– Mycket. Det är viktigt att tar upp ämnet på agendan, och samtidigt firar att alla är olika och det är helt okej att alla blir accepterade för den dom är. Egentligen borde det vara Pride varje dag. Jag skulle ha gjort flera Pridegigs i sommar och hade verkligen sett fram emot det.