Efter succén med Karlshamns första gayklubb, The Closet, i höstas är det nu klart vad deras andra fest erbjuder karlshamnsbor och tillresta från när och fjärran!
På scen står Maryjet, Mathias Holmgren Dj:ar och kommer säkert leverera någon låt emellanåt och Yang Long, artist från södra Kina, uppträder dessutom med covers.
– Musik är Yang Longs liv och vi på The Closet arbetar för alla och vill ge så många som känner lusten en chans, säger arrangören Majsan Keller till QX.
– Meningen med The Closet är att du ska känna glädje och kanske få en spark i arslet till att våga eller helt enkelt bara komma och ha kul med vänner.
För att ytterligare spä på en kul kväll så spelar DJ Lay-Zee, resident på Club Silver i Karlshamn.
– Han kommer från Grekland och har under flera år spelar på de mest berömda klubbarna på Navagos och Thessaloniki, säger Majsan.
Och såklart – det är ju samma kväll som tredje delfinalen i Melodifestivalen hålls, så storbildskärmarna är igång för de som vill!
Kolla in GayMap-eventet för att se hotellerbjudanden om du är tillrest.
Majsan Keller som minst sagt har många järn i leden, har nu även börjat blogga på Qruiser. Häng med i hennes åsikter och tips och få mer info om festplanerna i hennes blogg!