I slutet av juli uppträder Magnus Carlsson under en helkväll på anrika Stockholmskrogen Ulla Winbladh på Djurgården. Inför 50 gäster uppträder Magnus, som också är årets Pridelåt-sångare, i restaurangens glaspaviljong. Spelningen den 27 juli var tänkt att vara sångarens enda liveframträdande i Stockholm i sommar, men har nu utökats och fått ett extradatum, dagen efter den 28 juli!

Spelningarna är unika då det är restaurangens första live-spelningar någonsin.
Kvällen börjar 18:00 och till uppträdandet i tre set serveras en specialkomponerad meny. Mat och underhållning kostar 1495 kronor och bokningen av de 50 platserna gör man genom mail och telefon.

– Ulla Winbladh har aldrig tidigare haft spelningar men nu är alla besöksmål på Djurgården stängda kvällstid. Magnus Carlsson är en underbar artist som kommer att förgylla kvällarna för våra gäster, säger Hanna Williamsson som är restaurangchef på Ulla Winbladh.

Magnus Carlsson, som faktiskt åt sin egen bröllopsmiddag på Ulla Winbladh,  är just nu aktuell med årets officiella Stockholm Pride-låt My Freedom, en kommande Sverigeturné samt krogshow på Hamburger Börs.