Pride-söndagarna på Patricia brukar vara klassiska sista-natten-med-gänget-fester. I år ser det ju lite annorlunda ut, men Patricia sviker inte. I år satsar de på en dragig kabaretkväll: C´est La Vie – Stageless Pride Cabaret. Vid rodret står förre Pride-bossen Christian Gerdes och Adam Spjuth, mer känd som Imaa Queen.

Hallå Adam, vad händer?
– Det blir en riktig kabaret-kväll med mat- och dryckservering medan tio dragartister uppträder. Vi poppar upp på olika ställen under kvällen och bjuder på underhållning i form av livesång, lipsync och stand-up. Det håller på mellan 20.00-02.00 och självklart håller vi corona-ansvtånd. Det blir en myskabaret där vi för samman communityt utan datorskärmar mellan oss.

Varför tog du rodret med detta event?
– Vi har ju inte så mycket att göra under Pride, och jag kände att vi måste kunna göra mer. Jag har velat jobba mer med show, och har såklart inspirerats en del av Admira Thunderpussy. Men sen kom Corona… Jag och min dragdotter Miss Listerine har sjungit och gjort en del nummer ihop, så när Christian Gerdes ringde och sa att han ville göra en dragdinner så var det ju bara att säga ja. Vi vill återskapa den gamla härliga stämningen på Patricia!

Blir det uppträdande på hela båten?
– Förhoppningen var att vi skulle köra ute på deck, men det beror på vädret.  Det viktigaste är att framföra att det blir  sittande och säker underhållning, och alla gäster måste boka bord. Så boka på Patricia.

Så, vilka är med?
–  Förutom jag själv så kommer Lavender Whip & Seymour Bottoms, Björta, Herman Winter, Miss Listerine, Miss Vanity och hennes avlägsna kusin Miss Bubble. Och så träffar vi en ny stjärna, Skye Eriksson, som är standup-komiker i drag. Dessutom blir det två gästartister:  Safir in the Rough och Miranda Dior.

Hur känner du inför kommande Prideveckan?
– Åh, jag saknar att gå ut, jag saknar att fysiskt träffa hela HBTQ-connunityt, så jag ser så fram emot detta.