Entreprenören och festfixaren Alexander Erwik och hans Erwik Communications brukar anordna en årlig ”Rainbow Cocktail” under Stockholm Pride, så även i år.

I år äger den rum på Gastrotek Zink ikväll fredag 18.30 och framåt med det antal gäster som får plats att sitta på krogen Gastrotek Zink. Det blir sittdans till Dj Pamela som spelar mellan 18.30 – 21.30. Dessutom kryddas kvällen av kreatören Peter Englund och hans ”modellpojkar” som sprider hunkighet på plats.

Hallå, Alexander! Du har ju haft dina Rainbow Cocktails i flera år, hur känner du inför årets event då det ser lite annorlunda ut?
– Tro det eller ej, jag är ingen sizequeen, så känner mig glad och nöjd över att vi iallafall gör nånting. Om än litet. Jag sydde ihop det här på någon dag tillsammans med Gastrotek Zink, och vi är jättepepp. Många har bokat bord, så det kommer bli en kanonkväll. Men jag skulle rekommendera alla som vill komma att boka bord, eftersom det är som det är just nu.

Vad rekommenderar du själv från menyn på Zink?
– Jag tycker man ska äta steakburger/portabelloburger med limeaioli. Så gott!

Vad innebär det att Peters modellkillar är på plats, vad ska dom ha
på sig och vad ska dom göra?
– Vi behöver något snyggt att titta på helt enkelt. Lite muskler och testosteron. Om Peter hade fått bestämma så hade de väl stått i kristallbeströdda jockstraps, men vi hittade en medelväg. Det kommer bli sexigt, men med stil.

Begränsat antal platser. Vill du säkerställa platser, så boka bord.