Nyheten om att ”RuPauls Drag Race: All Stars 6” blir av hann knappt landa innan rykten om vilka som ska vara med och tävla började spridas. Jaremi Carey, tidigare känd som Phi Phi O’Hara, har till exempel gått ut och sagt att han vet samtliga deltagare i den kommande säsongen.

När All Stars 5 blev officiellt skrev GayTimes en artikel om vilka deltagare man trodde skulle vara med, allt baserat på rykten från forumet Reddit. Och vet ni vad, de hade rätt på varenda antagande. Så lite substans i det här kan vi allt hitta.

Enligt ryktena skulle de tio återvändande drottningarna vara dessa:

Pandora Boxx, säsong 2 och All Stars 1

Pandora Boxx blev känd för sin komiska framtoning och gjorde bland annat en lysande insats som Carol Channing i det första Snatch Game någonsin. Hon gick hem med titeln Miss Congeniality, men nu verkar hon återigen vara på jakt efter den stora kronan.

Sonique, säsong 2

Sonique gjorde inte mycket väsen av sig under sin säsong, förutom i lip-syncen mot Morgan McMichaels. Hon blev också den första från serien att komma ut som trans och banade därmed väg för andra att göra så.

Yara Sofia, säsong 3 och All Stars 1

Tog sig till finalfyran under sin säsong. Blev Miss Congeniality och tävlade sedan i All Stars 1, men nådde inte hela vägen fram.

Jiggly Caliente, säsong 4

Säsongens dramaqueen efter Phi Phi O’Hara. Kanske har den här unga dragqueenen mognat och gjort sig redo för en återkomst. Personligheten finns där men hon behövde finslipas. Sedan säsong fyra har hon kommit ut som trans och jobbar aktivt med de frågorna på sina sociala medier.

Trinity K. Bonet, säsong 6

Var väldigt låg genom hela sin säsong, men fick sedan mycket uppmärksamhet och kärlek när hon valde att komma ut med sin hiv-diagnos. Var en av de absolut bästa på att lip-synca och hade alltid riktigt bra outfits på catwalken. Så med lite högre energi skulle hon kunna ta sig väldigt långt.

Ginger Minj, säsong 7 och All Stars 2

Komedi-drottningen som gjorde väl ifrån sig i båda säsongerna hon var med. I säsong 7 tog hon sig till topp fyra. Har under en tid sagt att hon inte skulle tveka en sekund på att återvända för ytterligare en säsong av All Stars.

A’Keria C. Davenport, säsong 11

Har också visat intresse för att göra en All Stars säsong. Tog sig till topp fyra i sin säsong men åkte ut mot den oslagbara lip-syncaren Yvie Oddly. Men kanske är det dags att släppa de där ganska fula, glittriga perukerna inför All Stars 6?

Ra’Jah O’Hara, säsong 11

Var lite utav en bitch under sin korta tid som deltagande. Och inte så bra heller. Men gjorde bra lip-syncs så det är väl det hon får ta med sig inför en eventuell återkomst.

Scarlet Envy, säsong 11

Åh, en favorit. Kanske inte så jättebra drag men stack ut för Scarlet ÄR reality. Vass, rolig och snabb i munnen. Perfekt. Precis lagom mycket skitsnack i synk och lever lite i sin egna värld, typ som Valentina.

Jan, säsong 12

Ryktades om att hon var en så kallad ”filler queen” i sin säsong. Alltså någon som är ganska duktig, men mer är med som utfyllnad. Men fansen har sagt sitt och hon är den dragqueen som fansen menar ”blev stulen på vinsten”. Kanske får hon upprättelse?