– Vi har ett framgångsrikt år bakom oss och ett mycket spännande verksamhetsår framför oss, säger Piter som enhälligt valdes till ny ordförande efter flera år som vice.

– Vår lokal genomgår just nu en efterlängtad och välbehövlig uppfräschning, vi ser att vi lockar en allt yngre skara besökare och medlemmar och vi kommer att fortsätta utveckla våra populära evenemang, fortsätter han.

Verksamheten bedrivs helt ideellt men man lyckas ändå hålla öppet mer än160 dagar om året.
– Engagemanget hos våra medlemmar är enormt och vår absoluta styrka konstaterar Piter.

SLM Stockholm är med sina närmare 750 medlemmar en av Europas största fetischklubbar och också en av de äldsta – förra året firade man 35 årsjubileum. I år är det dags för nya jubileum då Baltic Battle fyller 35 år och hålls helgen 28-30 september. Det gör den till en av världens äldsta årligen återkommande läderpartyn.

– Detta vill vi fira med hela Europas läderbögar och fetischister. Vi har bestämt att verkligen göra ett avtryck i år, avslutar Piter underfundigt.
Föreningens andar stor festhelg Bastille, som är det mer nischade och sleazy av dem hålls i år i helgen 11-12 maj. Festen arrangeras för 25:e gången i klubblokalen på Wollmar Yxkullsgatan.