Sam Smith, iklädd en trasig t-shirt och jeans, dansar solo i ett ödehus och sjunger om att släppa en älskare som var fejk och inte visade äktade känslor. Sam Smiths resa mot en mer poppig och dansant stil fortsätter och det klär hen väl.

I samband med releasen meddelar också Sam att det nya albumet ”Love Goes” kommer 30 oktober. Det skulle egentligen hetat ”To Die For” och släppts i juni, men på grund av pandemin försenades det och fick ett nytt namn.

– Varje gång jag gick in i studion lovade jag mig själv att sikta mot stjärnorna och inte ha några gränser, säger Sam i ett uttalande.

Albumet kommer innehålla 17 låtar, varav 6 som släppts under två års tid. Sam har sagt att det inte var tanken att det skulle bli såhär, men att hen också fått tid och utrymme att älska låtarna igen.

– Jag har blivit återförälskad i låtarna jag släppte för ett tag sedan. Och efter allt tror jag fortfarande att kärleken är svaret. Men kärlek vi våra hjärtan och med ödmjukhet i våra ord och handlingar, sjunger vi vidare.

Kan det kanske ha något med att göra att Sam Smith hittat kärleken igen? Oavsett känns hösten inte lika kall längre, med vetskapen om Sam Smiths nya album.