Förra helgen verkar ha varit lyckad eftersom konceptet fortsätter även denna helg. Imorgon, lördag, är det alltså dags för den RIKTIGA premiären av Club Backdoor. Vi tog ytterligare ett snack med Martin Johansson om hur smygpremiären var, hur helgen blir och kommande lördagar.

Ni hade lite smygpremiär i helgen, hur gick det?
– Det gick verkligen strålande. Långt över förväntan! Den fantastiska responsen på plats och efteråt är nästan som vi på bakdörren hade uppfunnit Vodka eller melodifestivalen.

Skötte sig folk? Då menar jag med covid-regler!
– Det tyckte absolut att de gjorde. Men vår supervärd ”finska leoparden från savannen” – La Tommy fick väl ryta ifrån en eller två gånger till översaliga gäster som inte skötte sig helt korrekt. Sen får man ju inte glömma att detta är lika nytt för oss som för våra gäster. Det kan ju ta lite tid innan man kommer in i loopen.

Har du fått någon feedback?
– Som jag nämnde innan var vår publik i extas och under veckan har vi talat med polis som tycker att vi ska fortsätta att kämpa på i samma anda.

Hur ser det ut framåt, blir det mer av sånt här?
– Vi kommer att köra varje lördag mellan klockan 22-03.rajraja loss på allvar igen kör vi givetvis  Vi märkte att det var lite väl svårt för folk att hålla sig till reglerna efter klockan 03, men så fort man får lov att rajraja ”på riktigt” igen kommer vi givetvis att köra till klockan 05!

Hur mår Miss Vanitys fötter nu efter egentligen?
– Kärringen lydde ju inte mitt råd att ha fotriktiga klackarskor på sig, så de mår inte så värst bra. Men hon kommer tappert att kämpa på den här helgen också!