Imorgon, tisdag 22 september, har podden Drottningmötet som programleds av skådespelaren och dragartisten Robert Fux premiär. Först ut som gäst är den legendariska dragqueenen Mrs Green.

I varje avsnitt tar Robert ett djupdyk ner i drag-världen tillsammans med kända gäster från Sveriges olika dragshowscener. Till säsong 2 har Robert utlovat flera nya, glittrande och frispråkiga dragqueens, och en och annan kung, för att dela med sig av sina erfarenheter från drag.
Podden är delvis ett forskningsprojekt där Robert undersöker hantverket kring svensk dragkonst.

– Min forskningsresa fortsätter och jag är nyfiknare än någonsin på mina gästers artisteri, bakgrund, tankar, talang och sminktips. Att få möta människan bakom masken är verkligen drömmigt. Sverige myllrar av levande draghistoria som bara väntar på att upptäckas och dokumenteras, säger Robert Fux.

Avsnitten släpps varje tisdag och säsong 2 kommer bestå av minst 13 avsnitt. Bland gästerna hittar vi Babsan, dragqueenen från Helsingborg Miss Mona och voguekungen Qarl Qunt. De kommer beröra ämnen som uppväxt, förebilder, peruker, outfits och smink.