Den regerande Eurovision-vinnaren Duncan Laurence berättade i veckan att han är nyförlovad med sin låtskrivande pojkvän Jordan Garfield. Via sin Instastory visade han upp bilder på en förlovningsring på fingret, vilket Garfield också gjorde.
I love you” blev Duncan Laurence text till den svart-vita bilden. Stockholmsboende Jordan Garfield var lite mer mångordig i sitt inlägg: “I am the luckiest man in the world” och berättade också att det var han som friade.

Hur länge paret varit ihop är oklart, men vid Duncans ESC-vinst ryktades han vara ihop med Gerco Derksen, en holländare som satt med i greenroom under den spännande omröstningen. Men nu är det alltså 28-årige amerikanen Jordan Garfield som fångat holländarens hjärta. Tillsammans med Joel Sjöö har paret dessutom skrivit Duncans senaste singel Last Night ihop.

Duncan Laurence vann Eurovision Song Contest med Arcade och Duncan, som är bisexuell, pratade redan under Eurovision om sin sexualitet och sa under en presskonferens:
– Jag är mer än en artist. Jag är en person, människa, bisexuell, musiker, och jag står upp för saker. Jag är stolt att jag får chansen att visa vad jag är, vem jag är.