I intervjun med HBTQ-sajten Pink News berättar Netflix-seriens tigerkvinna Carole Baskin, vars senaste make försvann under märkliga omständigheter,  att hon kom i nära kontakt med regnbågscommunityt under tidigt åttiotal då hon var förlovad med en psykolog.
– Det var då AIDS började ödelägga världen, och folk förlorade sina nära och kära. Jag kom verkligen nära communityt då, säger Baskin.

I samma intervju berättar hon att hon alltid varit en pojkflicka som inte intresserat sig mammarolls-tänk eller lek med dockor.
– Jag kunde aldrig riktigt sätta fingret på  att det var nåt som inte riktigt stämde. Och genom min kontakt med HBTQ-communityt insåg jag att jag hade likartade känslor för kvinnor som jag hade för män. Jag har alltid ansett mig vara bisexuell. Även om jag aldrig haft en fru, så skulle jag lika gärna kunna ha en fru som en make.

I samma intervju passar hon på att ge sin Tiger King-kollega (och mannen som planerade att ta livet av henne), Joe Exotic ännu en känga, trots att de båda nu visar sig befinna sig under regnbågen.
– Jag tycker att han är en skam för mänskligheten. Det spelar ingen roll vilken sexuell läggning du har,  den mannen är bara ondskefull i sättet han behandlar djur och människor.