Tre helger i rad har Benjamin Ingrosso frälst oss med nya hits, och i lördags kom Lili & Susie in och visade var discoskåpet ska stå i Hela livet var ett disco. Men denna lördag får vi klara oss utan gänget på gotländska Grå Gåsen, då det är fotboll.
TV4 visar nämligen matchen mellan Sverige och Kroatien på Friends Arena i den femte omgången av Nations League. Och detta är en viktig match då Sverige behöver en vinst för att inte åka ur A-divisionen.

Så detta innebär att Så Mycket Bättre vackert får kliva åt sidan och avsnitt fyra sänds istället lördagen den 21 november. Tyvärr är alternativen i de andra större kanalerna minst sagt skrala: SVT1 visar baktävlingen Sockerbagaren, SVT2 kör Kulturstudion, TV3 visar Leva utan att dö – Pandemin med diabetes och i Kanal5 rullar Vägens hjältar vidare. Men hej, vi kan ju alltid UMGÅS…

Men intressantast är ändå bilden här ovan som TV4 släppt från kommande helgs program. Benjamins sista tolkning innan hemfärd blir en låt med Tommy Körberg eftersom ”Köris” sitter i högsätet under sången. Och vid det laget har Silvana checkat ut eftersom en plats är tom, och den stolen som Tommy döljer måste rymma Krunegård, då han ju ska vara med i varje program under säsongen.

Så, gör Benji Anthem? Stad i ljus? Judy min vän?
Den 21:a vet vi.