Ibland kommer tomten tidigt! QX har tidigare skrivit om en av julens nya stora romantiska komedier, Happiest Season, med Kirsten Stewart och Mackenizie Davis som lesbiska paret Abby och Harper, som firar jul med sina familjer. Filmen har funnits ute på amerikanska streamingtjänster, bland annat hulu som inte är tillgänglig i Sverige, så svenska tittare har inte kunnat se filmen. Men nu blir det ändring på det!

Filmen, som egentligen skulle ha gått upp på bio, får nu digital premiär istället. Så från och med nästa fredag, den 11 december finns filmen tillgänglig för digitalt köp och hyr på alla plattformar som Apple TV, Viaplay och SF Anytime!

Happiest Season handlar om Abby som ska fria till flickvännen på på julafton, men Harper har inte kommit ut till sina konservativa föräldrar och familj än. I övriga roller syns Schitts Creek Dan Levy, Glows Allison Brie och Alias Victor Gerber, och så dyker RuPauls Drag Race-favoriterna Ben de la Creme och Jinxx Monsoon upp i mindre roller.Filmen är dessutom regisserad av lesbiska Clea DuVall, som vi bland annat sett som skådis i Girl Interrupted och The Faculty.