Ladda ner QX april som PDF


Darin är tillbaka
I april kommer en ny EP och i augusti kommer ännu en. Darin är tillbaka.

En helg i Reykjavik
Det ligger mitt i ingenstans. Det ser ut som på månen. Och här finns vulkaner och varma källor. I maj invaderas den av 700 simmande homosar. Välkommen till en helg i Reykjavik.

Först med att få adoptera
I ett litet hus, mitt ute i ingenstans mellan Uddevalla och Göteborg, bor en unik pojke. Han är den förste i Sverige att adopteras av två män.

Cesar Millan
Cesar Millan har varit på besök. Ni vet, mannen som kan tala med hundar och
som har en egen TV-show som visas i 80 länder världen över. För vissa är han
större än Jesus. För många av mina vänner är han större än Madonna.
För min hund Dallas, som fick följa med, var han bara en kort och kul lekkamrat…

MOOD har anlänt
Stockholm har fått en ny och annorlunda möteplats i stan med cirka 55 hyresgäster. MOOD Stockholm ska revolutionera våra sätta att shoppa och umgås i gallerior.

Det bästa från Melodifestiavlen
Sarah Dawn Finers EBU-tant var efter Loreens vinst snackisen efter finalen. Sarah var fullkomligt genial som den falskt entusiastiska brittiskan som varken höll koll på vilket land hon presenterade, hur Saade uttalades eller vad värdlandet heter.

Lotta Wenglén
Hon har gjort musik sedan hon var nio och inspirerades av brorsans punkband. Numera spelar Lotta Wenglén i flera band, driver skivbolag och studio och är producent. Kreativiteten får hon från tristessen och lugnet.

Dessutom:
Sara Lövestams nya roman, Mian Lodalen ser en HBT-backlash, vi pratar med teckentolkaren Tommy, presenterar tre stilar sommarmode och har lyssnat på Madonnas nya album med mera…