Det ska handla om en liten roll för realitystjärnan Caitlyn Jenner, som kom ut som transperson 2015. Det är källor som sagt detta till tidningen Mirror.

Producenterna och skaparna till fortsättningen på Sex and the City, som heter And Just Like That ska vara ”inkluderande och med mer mångfald”, efter att originalserien fått kritik för att inte vara det. Därför menar de att Caitlyn Jenner vore perfekt för att spela en roll i rebooten.

En källa säger till tidningen:

”Caitlyn har tillhört film- och mediaindustrin på ett eller annat sätt under 50 år. Hon är perfekt för en liten biroll i serien. De vill ha nya ansikten i serien, samtidigt som de vill ta in personer som tittarna faktiskt bryr sig om och känner.”

Sagan fortsätter, 20 år senare

För ungefär en vecka sedan blev det klart att Sex and the City får en fortsättning, And Just Like That. Men det blir utan ikoniska Samantha, som spelades av Kim Cattrall. Istället får vi klara oss med att Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis repriserar sina roller. Anledning ska enligt rykten vara att det är spänt mellan Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall.