Programledaren, komikern och artisten Josefin Johansson har gått ut på sin Instagram och eftersökt en ”björnig läderbög”. Men hon ska varken dejta björnen själv eller matchmakea, hon ska spela in en musikvideo och söker därför statister.
Vi tänkte såklart att vi kanske kan hjälpa Josefin med detta och hörde därför av oss till henne.

Josefin du har gått ut på din insta att du söker efter en ”björnig läderbög”, vad är det som händer?
– Jag gör en musikvideo till mina nästa singel Honk song där jag vill ha riktiga heta lirare med, och inget säger ju hett som sköna björnar i harnesk! 

Hur bra måste man vara på att mima?
– Man måste inte va bra alls, det ska se ut som att killarna sjunger karaoke så ju sämre desto bättre(skrattar).

I din förra video, Not my favourite, var det också massa bögar med, rätta mig om jag har fel? Är du en faghag eller är vi bara väldigt bra på att dansa och showa i allmänhet?
– I första videon frågade jag samtliga snygga killar i min umgängeskrets och de enda som var bekväma med (eller väldigt sugna på?) att visa så mycket hud var bögarna. Några heterokillar lurade jag dit också men det är på ert lag som man dansar bäst.

Kan du berätta lite mer vad man ska göra i rollen som ”mimande läderbög”?
– Tänk dig en amerikanskt diner, det är hamburgare och pommes i korg. En jukebox i bakgrunden och i ett bås sitter fyra sötnosar i skinn själva och sjunger karaoke till min låt. Det kan ju inte bli annat än magiskt. Och innan nån blir orolig, ingen verklig sång kommer krävas av någon.

Något mer du vill tillägga?
– Låten heter Honk song och handlar om att ens kille må va slarvig, kan inte diska eller komma i tid. Men han har en sak som förlåter allt. Han har sin tuta!

Känner du någon som skulle passa i Josefins musikvideo? Skriv till henne på Instagram!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Josefin Johansson (@josefinitoz)