Love Again, vad handlar den om och hur kom den till?
– Den handlar om ett förhållande där man vet att den andra bara leker med ens känslor och att man bara spelar med för att inte göra slut och få det som att allt är bra. Ett förhållande som egentligen inte är menat, men att man fortfarande vill vara i förhållandet för att man inte vill vara ensam. Denna låt kom till nu under dessa tider där många förhållande sätts på prov och och folk är rädda för att göra en förändring eller lösa sina problem med sin partner, så istället spelar man bara med och låtsas som ingenting har hänt eller kommer att hända.
Din förra singel HAN, handlade om att våga lämna en destruktiv relation, är detta en fortsättning?
HAN handlade mer om att man måste våga släppa taget och lämna ett destruktiv förhållande och Love Again handlar om att man går tillbaka till sin partner med tanken om att man bara spelar med och ser hela förhållandet som en lek.Varför sjunger du på engelska denna gång?
– För att nå ut till fler människor och jag vill inte begränsa mig till endast ett språk. Att sjunga på svenska var väldigt nytt för mig och jag trodde aldrig att jag skulle göra det. Love Again hade från början en svensk text, men jag tyckte inte allt kom fram precis som jag såg att det skulle göra, så jag provade och skriva om texten och sjunga den på engelska och då fick låten ett nytt liv och jag kände att det var rätt för mig att sjunga den på engelska och därmed kunna nå ut ännu mer och till en bredare publik.

Använder du pronomen ”Han” när du sjunger om att hitta någon att älska även denna gång?
– Även denna gången så är det pronomen han jag går efter och det är något jag kommer fortsätta med alltid eftersom det är därifrån jag får min inspiration.

Vad ser du mest fram emot just nu?

– Just nu ser jag fram emot att få släppa denna låt och redan nu har jag börjat jobba på en ny låt som jag planerar på att släppa i sommar som handlar om att jag hade önskat om att jag hade fått träffa mig själv när jag var yngre och berätta för mig själv att oavsett vad du går igenom nu så kommer allt lösa sig när du blir äldre.

Love Again är ute nu.