Klubbgenierna Martin Miss Inga Johansson och Marcus Ullmarker tar på onsdag plats på Kungliga Konstakademins sommarterrass F12. I lördags öppnade de Berns Terrass! Därmed lyckas de inte bara med konststycket att leverera två sommarklubbar med helt makalöst bra placering, utan även att jobba för två olika restaurang och party-grupperingar i stan: Stureplansgruppen och F12-gruppen!
Hump kör nu sin andra sommar.
– Efter förra årets succéartade onsdagar blev vi återigen tillfrågade om vi ville köra en sommar till, berättar Ullmarker. Vi tackade ja direkt eftersom det både var uppskattat av såväl gays som heteros. F12 har en härlig atmosfär och ett underbart ljudsystem.
Som fotograf har de två även till sin onsdagsterrass använt Linnea Frank:

Dj Daniel Olsson, Martin Miss Inga Johansson och Marcus Ullmarker.

– Hon berättade att hennes hemliga sexfantasi är en walk in wardrobe fylld med snygga kroppar och att man kan matcha huvuden precis som man ville, berättar Miss Inga om bilden.
– Hennes önskan var vår lag helt enkelt! Fotografering höll dock på att sluta i katastrof då kaninen var lite för liten för att täcka vissa av de välhängda snubbarna, skvallrar hon och lovar att kaninen inte var ett levande djur.
– Jag vill tillägga att ingen kanin eller transa var Hump(ed) under fotograferingen, skrattar Ullmarker som också förklarar att musiken house/tech ”i dess bästa form” med Danile Olsson och Wiktor Sjövall som spelar innan han själv går på id midnatt.
Förutom det magiska med varma sommarkvällar på F12-terrassen kommer Miss Inga fixa temafester, ”gyttjebrottning med mig” och premiärspelningen av hennes nya band med Dominika och La Camilla Happy Hoes och deras nya singel ”We rule the world”.
Marcus berättar med en illa dold hint att man förra året fick stänga inträdet vid midnatt på grund av premiärstockning. Med tanke på att försommarvärmen plötsligt anlänt till Stockholm kan det hända att detsamma händer i år. Klockan 22 öppnar de trapporna.

Hump innebär en massa saker, bland annat i sin verb-form att jucka.