Skådsepelaren Ronen Rubinstein berättar i en intervju med film/tv-branschtidningen Variety att han är bisexuell. Rubinstein, som spelar brandmannen TK Strand har blivit en stor favorit för regnbågstittare. Tillsammans med (öppna) skådespelaren Rafael L Silva,  bildar de kärleksparet ”Tarlos”, TK & Carlos, och tittarna har i flera säsonger fått följa deras växande relation. Bakom serien står en av Hollywoods främsta leverantörer av starka regnbågskaraktärer, Ryan Murphy, som gett oss serier som Glee, Hollywood och Pose.

Ronen Rubinstein berättar nu för Variety att det är hans roll som TK som fått honom att ta klivet ut ur garderoben.
– Jag identifierar mig helt och hållet som bisexuell. Jag får gåshud bara av att säga det. Det känns så bra att prata om det, att äntligen känna sig bekväm med det.

Han berättar att det är fansens support av ”Tarlos” som fått honom att våga berätta. Och hans flickvän, Jessica Parker Kennedy.
– Hon frågade om det var nåt vi borde prata om, jag sa ”kanske” och det gick så bra det kunde göra. Hon uppmuntrade mig att vara öppen, att leva min sanning.
Och deras relation har inte ändrats sedan Rubinstein berättade att han spelar för båda lagen.
– Hon skojar ibland med mig, ”bara du inte lämnar mig för Harry Styles”, berättar han i intervjun som också filmats.

Serien 9-1-1 Lone Star är en av USA:s mest populära dramaserier och ses av fler tittare än exempelvis Greys Anatomy. Efter ett längre covid-uppehåll är serien tillbaka med sin andra säsong i USA. I Sverige visas serien på Disney+, men säsong har inte börjat visas ännu.