Den 14:e säsongen av Paradise Hotel har nu startat och gaykillen Niklas Arleryd, 28 år, har blivit en person som befinner sig mitt i stridens hetta i programmet. Han har anklagats för att köra fulspel och redan nu har det varit en hel del intriger på hotellet.
Vi tog ett snack med honom nu när det gått några avsnitt i i säsongen.

Hur känns det nu när säsongen är igång?
– Det är jättekul och jag har fått massa kärlek, det gör mig såklart. Och jag är nöjd med hur jag är klippt också!

Många gays som hittat dig?
– Jo men det skulle jag våga påstå. Det glider in DMs på Instagram.

Du hade aldrig sett Paradise Hotel tidigare, var det som du förväntade dig?
– När jag fick reda på att jag skulle vara med så tok-kollade jag igenom en säsong, bara för att jag skulle fatta grejen. Research(skrattar). Visste ju att det var reality, men visste inte så mycket om det.

Just klippningen kan ju vara avgörande för hur man framställs, är det en ärlig bild man får av dig?
– Ja det skulle jag säga, det kommer aldrig bli perfekt, då får man väl klippa själv(skrattar).

Kollar du på allt?
– Ja, vi får avsnitten lite i förväg om det skulle vara något man sagt eller gjort som man skäms över eller som man behöver förbereda sig på. Det har ju inte varit så för mig, men kanske för någon annan.

Hittills är det väldigt mycket du som styrt och ställt, hur kommer det sig?
– Jag är van vid att vara ledare och jag gillar att ta den rollen. Spelet är jättekul och eftersom jag är enda gaykillen så blir det ingen kärlekstrams för mig, jag kan fokusera på spelet(skrattar).

Du och ditt ”gäng” har blivit anklagade för att köra fulspel?
– Jag tycker inte att det finns några regler så länge man inte gör något som är olagligt. Det är en tramsig åsikt, det handlar ju bara om vilken sida som förlorar. När det då går bra för oss är det lätt att peka ut oss som fulspelare. Jag tycker inte det är rätt ord, antingen så spelar man, eller så spelar an inte. Det är så Paradise Hotel funkar tycker jag.