Att det ska bli en internationell version, där queens från olika länder(som varit med tidigare) tävlar mot varandra, har man vetat om ett tag. All Stars International ska ha filmats från mitten av mars till början av april, och som ett brev på posten slutade flera queens att lägga upp saker på sociala medier.

Två dragqueens från UK har konfirmerats, resten är bara spekulationer baserat på deras aktivitet på sociala medier.

Det skiljer sig lite i vilka queens som antas vara med, men inte mycket. Vi har gått igenom tre sajter, en fanbaserad och två nöjessajter, och det här är vad vi kom fram till. Vi har listat elva dragqueens, högst troligen handlar det om tio som i slutändan är med. En ska bort och det lutar mot att det antingen är Jujubee, Manila Luzon eller Envy Peru som kommer ryka.

Jujubee

US säsong 2, All Stars 1, All Stars 2

Klar publikfavorit väntas återvända och kämpa för kronan en FJÄRDE gång. Tagit sig till toppen i alla sina säsonger, men ramlat på mållinjen varje gång. Dags för revansch kanske.

Monique Heart

US säsong 10, All Stars 4

Duon Monique Heart och Monet X Change är det nog få som glömmer. Det finns ett legendariskt klipp när de bägge ska måla väggar under en utmaning i All Stars 4! MEN, nu kommer Monique få stå på egna ben om hon återvänder.

Manila Luzon

US säsong 3, All Stars 1, All Stars 4

Kom tvåa i sin första säsong, tävlade med Latrice Royal i All Stars 2 och åkte ut mot samma person i All Stars 4 när Naomi Smalls vann lipsyncen och röstade ut henne. Tror ni hon är sugen på vinst eller?

Pangina Heals

Har inte deltagit, men var co-host i Thailand säsong 1

Har som nämnt inte deltagit i någon säsongen, men var co-host. Om det hjälper eller stjälper ska bli intressant att se.

Baga Chipz

UK säsong 1, är bekräftat

MUCH BETTA-stjärnan återvänder. Var en av tre i gruppen Frock Destroyers vars singel rasslade sig högst upp på listorna i England. Kanske har hon skaffat sig lite mer självförtroende eftersom det inte räckte hela vägen in i mål förra gången. The Sun har tydligen bekräftat att Baga Chipz ska vara med.

Blu Hydrengea

UK säsong 1, är bekräftat

Också bekräftad av The Sun. En av tre medlemmar i Frock Destroyers. Blev säsongens Miss Congeniality.

Cheryl Hole

UK säsong 1

Vann inte en enda maxi challange sin säsong, kanske är det dags nu.

Jimbo

Kanada säsong 1

Är det en enda dragqueen från Kanadas säsong jag kan namnet på, förutom vinnaren, utan att sett säsongen är det Jimbo. Det har cirkulerat så många roliga och konstiga videor från den säsongen med Jimbo så det kändes som en självklarhet att hon skulle vara med.

Lemon

Kanada säsong 1

Holland

Envy Peru

Holland säsong 1

Vann sin säsong, men det brukar ju också vara så att ”mer vill ha mer” va. Blir isåfall den enda deltagaren som vunnit sin säsong.

Janey Jacké

Nederländerna säsong 1

Runner-up i sin säsong, så ganska sugen på att vinna den här kronan kan man tänka sig.