Den 3 juni har Netflix premiär på Dancing Queens, Helena Bergströms senaste film som regissör.
Den handlar om att vara öppen för kärlek och vänskap i olika former, och i centrum står Dylan, som spelas av Molly Nutley. Hon kommer från en liten ö i Bohusläns skärgård och drömmer om att försörja sig på dansen. Ett jobb på drag-klubben Queens leder till att omgivningen får upp ögonen för henne och drömmen är att medverka i klubbens dragshow, men funkar det när hon är tjej?

Idag kan QX exklusivt förhandsvisa en teaser på filmen som regisseras av Helena Bergström, som också skrivit manus med Denize Karabuda. För kostym står modedesignern Camilla Thulin, som designat alltifrån True Colurs-flaskor via Army of Lovers scenkläder till plagg för massor av film/teater/tv-produktioner.

Förutom Molly Nutley så har skådisdebuterande dansaren och koreografen Fredrik Quiñones en stor roll. Och bland skådisrävar som Claes Malmberg, Marie Göranzon, Christopher Wollter och Rakel Wärmländer dyker agerande HBTQ-favoriter som Razmus Nyström, André Christenson, Emil Almén och Robert Fux upp. Dessutom har PR-proffsen Fredrik Robertsson och Dominika Peczynski varsina roller…