Så, ”sex med heterokillar”, är detta nåt du ofta stöter på?
– När jag skrev låten förra året så var det något jag stötte på väldigt ofta och jag tyckte själv att det var lika spännande som dom säkert tyckte att det var. Men jag är helt säker på att jag inte är den enda gaykillen som blir uppraggad av ”heteromän” på Grindr eller andra appar…

Jaså, så det är det ett vanligt förekommande fenomen?
– För mig är det det. Eller var iaf. Nu tycker jag inte det är lika kul och spännande att ligga med någon som förnekar sin sexuella läggning. Men det är alltid kul att testa något nytt och att vara den personen som en annan person kan vara så pass bekväm med att testa något helt nytt inom sex. Jag skrev mest denna låt för att försöka normalisera sex med killar lite mer, oavsett vad ens läggning är. It’s not a big deal.

Men om de har sex med män, hur straighta är de då?
– Ok, de är nog inte straighta, men i alla fall ”Borissexuella” (skrattar).

Var hittar du dessa män?
– Jag ”mind my own buisness” på Grindr och dom hittar mig där och skriver. Jag är inte ute på jakt efter heteromän, jag föredrar att ligga med bögar vilken dag i veckan som helst, men det är kul att variera. Jag skriver aldrig till folk som är diskreta eller i förhållande, jag skriver knappt till folk där egentligen, utan svarar mest. Och låter dom intressanta och roliga så har jag inget emot att ses. Men jag måste notera att jag inte ligger med varje kille jag träffar (skrattar).

Vem filmade videon?
– Min bästa vän Melvin filmade videon. Inspelningen för mig var lite ”awkward” då det nästan kändes som att vi spelade in en porrfilm. Det var en del scener som inte kom med i videon där jag verkligen gick ”all in” med att jag hade en röv som Britney Bitch (som jag säger i låten), men i och med att min mamma kollar på alla mina videos och bilder så var jag tvungen att tona ner det lite. Men Melvin har sett mig göra värre saker så det var inte så jobbigt och pinsamt. Problemet var mest att innan han skulle komma så hade jag försovit mig typ två timmar, och vi filmade hemma hos mig, och jag hade ingen aning vad vi skulle göra, så allt ni ser är improviserat och tog en timme att filma och sedan timme till för mig att redigera. Men vi båda är grymma på vad vi gör, så det gick snabbt och vi hade kul.

Slutligen, hur många olika kallingar har du på dig under dessa tre minuter?
– Tre, ett par Polo, Björn Borg och ett annat märke, Numbero. Dessutom skulle jag ha string och twerka och göra gud-vet-vad men jag tänkte att jag sparar det till en annan video!