– Vi är sjukt nöjda och har hittills bara fått lovord från både gäster och crew säger Tommy Björkman som tillsammans med ordförande Piter Ring ansvarat för ombyggnationen.
– Vi har fått en betydligt flexiblare lokal och det manifesterades verkligen under årets extremt lyckade Bastille och den mycket välbesökta ungdomsfesten då de nya ytorna nyttjades maximalt. Baren är mer social nu och har fått en central placering i lokalen.

SLM har hållit till i sin källare på Wollmar Yxkullsgatan sedan början av 90-talet och är därför utan konkurrens Stockholms äldsta gayställe.
– Vi kände definitivt att det var dags för en uppfräschning och lite nya grepp fortsätter Piter Ring, SLM Stockholms ordförande.
– Vi är inte en klubb för alla men behöver ändå hänga med i tiden. Nu har vi en pigg styrelse som verkligen vill göra någonting av verksamheten – något som kommer att synas framöver, fyller Tommy i.

Det ryktas om ett speciellt Baltic Battle i höst!
– Det stämmer – sista helgen i september firar vi Baltic Battle som då hålls för 35:e året i rad! Till detta har vi hyrt den gamla biografen Astoria på Östermalm. Ett litet udda val kan tyckas men lokalen är fantastisk! DJ Jack Chang från London kommer över för att spela och mer överraskningar utlovas. De 600 biljetterna släpps lagom till Pride säger Piter.

Hur firar ni helgens invigning då?
– Redan på nationaldagen firade vi med alla frivilliga som ställt upp och verkligen lagt ned sin själ i ombyggnationsprojektet. På lördag blir det en pampig bandklippning och bubblande dryck för nya och gamla välklädda medlemmar. Sen har vi så klart öppet som vanligt under hela sommaren.